Geniet nog even na en bekijk hieronder het filmpje van Sportgala Borne 2019, Special Edition

 

Sportgala Borne 2019, Special Edition

Het “Sportgala Borne” is een evenement dat goed is voor het imago van de Bornse verenigingen en positief bijdraagt aan  “de sport” in Borne in het algemeen. Om te komen tot de verkiezing van sporttalent, jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en/of sportploeg zijn de sportverenigingen een onmisbare schakel. Sporters beoefenen hun sport vrijwel altijd in verenigingsverband en dus heeft het technisch kader van de clubs prima zicht op de geleverde prestaties.

In samenwerking met de werkgroep alternatieve financiering van project ’t Wooldrik wordt op 25 januari 2020 in sportcomplex ’t Wooldrik het Sportgala Borne Special Edition 2019 georganiseerd.

Het gala zal tijdens deze Special Edition omlijst worden met een prachtige show door GyMusic Productions, waarbij gymnastics en livemuziek elkaar ontmoeten. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer wordt een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland en natuurlijk ook uit Borne. Het sportgala biedt alle sportverenigingen een podium om hun eigen sport, talenten én de vereniging onder de aandacht te brengen.

Voordragen
Wie wordt het sporttalent, de jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en de sportploeg van het jaar 2019 in de gemeente Borne? Laat namens uw vereniging uw stem nu gelden en draag de topper(s) die u als potentiele winnaar wilt aanmelden voor. Ga naar https://sportgalaborne.nl/voordracht/ en geef uw voordracht(en) door. Nomineren is mogelijk tot uiterlijk 30 november.

Selectiecommissie
Het sportgala heeft een geheel vernieuwde selectiecommissie bestaande uit:

Gerdien Assink
Peter Geerdink
Arjen van der Kamp
Willem Pfeiffer
Ton Remmers

Kaartjes voor dit prachtige evenement zijn nu te koop voor € 10,- bij het Kulturhus, of online via kulturhusborne.nl/Agenda/Sportgala-2019—25-jan