Aftellen naar het Sportgala (1)

De meisjes C1 van Apollo 8.

Nog zes dagen, dan is duidelijk wie er met de zes sportprijzen van 2022 in de gemeente Borne naar huis gaan. In zes afleveringen tellen we af naar de ontknoping en stellen we de kandidaten wat nader voor. Vandaag aflevering 1, de sportploegen bij de jeugd.

De meisjes C1 van Apollo 8 pakten in 2022 eerst de titel van de topklasse in Oost-Nederland en werden vervolgens ook eerste tijdens het officiële Nederlands kampioenschap voor clubteams. Ze plaatsten zich daarmee tevens bij de beste acht teams voor het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. Ook de regiobeker werd gewonnen, via winst op Krekkers.
In november werd de ploeg opnieuw kampioen, in de competitie met de meiden C1 en B1.
Diverse speelsters trainen ook nog bij het Regionaal Trainingscentrum.

NEO Jongens onder 11-1 draaide een geweldig seizoen en werd in twee van de vier blokken van de competitie kampioen van de Hoofdklasse Oost. De prestaties van het team van de trainers Mike Engelsman en Coen ten Tusscher en de teammanagers Aart Jan Quak en Jordi Lobker bleven ook buiten Borne niet onopgemerkt. Liefst vier spelers -Sepp Scheepmaker, Tim Vergeer, Adai Aslan en Lorenzo Kario- schaven ondertussen verder aan hun talent in de FC Twente/Heracles Academie.

Foto onder: De jongens onder 11-1 van NEO

  Nieuwsarchief